Hoe pas ik mijn DNS records aan?

Ga snel naar:

  1. Inloggen op DirectAdmin
  2. DNS records aanpassen
  3. Wijziging MX records

1. Inloggen op DirectAdmin

Stap 1

Voeg de poortnummer :2222 achter je domeinnaam om doorgestuurd te worden naar het DirectAdmin paneel van je server.

Voorbeeld: www.uwdomein.com:2222

Stap 2

Login met je gebruikersnaam en je wachtwoord die je van ons hebt ontvangen bij de configuratie van je hostingpakket. Indien je het wachtwoord kwijt bent of je hebt toen niets ontvangen contacteer support@lemonlive.be of maak een ticket aan om je wachtwoord te resetten.

Stap 3

Als je de bovenstaande stappen correct hebt uitgevoerd zou je het DirectAdmin paneel te zien krijgen.

2. DNS records aanpassen

Stap 1

Na het inloggen navigeer naar Account Manager en vervolgens klik op DNS Management. Als reseller moet je niet vergeten om je Access Level aan te passen naar User.

Stap 2

Je krijgt nu de mogelijkheid om de DNS van je domein(en) aan te passen. Om een record aan te maken klik je op Add Record

2. MX records wijzigen

Maak je gebruik van de volgende Cloud platformen zoals: Zoho, Google of Microsoft? Dan zou je de MX records van je domein moeten aanpassen. Om het voor je gemakkelijk te maken voorzien we de voorgemaakte templates die je kan instellen in enkele kliks.

Onder DNS Management klik op Modify MX records en selecteer vervolgens de gewenste template.

Mocht je er nog niet uit komen of heb je andere vragen of problemen, stel ze gerust via het ticket, telefonisch of per mail

Terug naar boven

Lemon Live

LemonLive wordt C2Cloud

Lemon Live bevindt zich al enige tijd in een groeiversnelling, en de schaarste aan ervaren IT-professionals is een bekend probleem.

Daarom hebben wij besloten een belangrijke stap voorwaarts te zetten en onze hostingactiviteiten over te dragen aan een andere hosting- en IT-provider, namelijk C2Y (Close to You). Lees de volledige communicatie via deze link.

De tickets en telefoonlijn zijn hierbij weer bereikbaar en worden ondersteund door meerdere collega’s van C2Y.

Om een snelle reactie te garanderen, raden wij u aan uitsluitend de onderstaande links en contactinformatie te gebruiken.

👇

Abonneer op onze nieuwsbrief