Private Cloud

Een private cloud is een cloudomgeving die wordt beheerd door uw interne IT-afdeling. Het is in feite een cloudinfrastructuur voor één klant. Hierdoor kan een bedrijf zijn omgeving afstemmen op zijn zakelijke behoeften.

ll-private-cloud-2560x1000

Hoe werkt private cloud?

Met een private cloudinfrastructuur beheert u de fysieke servers en eventuele toegang tot deze servers. Uw gegevens worden intern maar off-site opgeslagen, aangedreven door cloud computing-technologie, maar ontoegankelijk voor gebruikers buiten uw organisatie als u dat wenst. Private clouds zijn ook een geweldige en kosteneffectieve oplossing voor het hosten van grote webtoegankelijke applicaties.

Voordelen van private clouds

Private cloud is de ideale oplossing voor diegenen die hun bedrijfsmiddelen on-demand en schaalbaar beschikbaar willen maken, maar niet willen vertrouwen op een publieke cloud vanwege beveiligingsbeleid, budgetbeperkingen, compliance-eisen of regelgeving.

Wanneer hoge prestaties en aanzienlijke opslagruimte vereist zijn, zonder de noodzaak om hypersnel te schalen, is een private cloud vaak een beter koopje en biedt het meer beveiligingsfuncties om gevoelige gegevens te helpen beschermen.

Op maat gemaakte oplossing

Eindeloze beveiligings mogelijkheden

Lagere kosten voor grotere capaciteiten

Mogelijke nadelen

Public cloud is niet voor iedereen ideaal. Soms is een slankere private cloud meer geschikt. Waarom zou je kiezen voor private cloud in plaats van public?

 

Interne resources die nodig zijn voor implementaties en onderhoud

Minder schaalbaar door infrastructuurinstallaties

Moeilijker om TCO te budgetteren

Onze privé cloud oplossingen

We bieden op maat gemaakte private cloud-oplossingen voor bedrijven die het beste uit de cloud willen halen

.

ProxmoxVE

Op ProxmoxVE gebaseerde private cloud met op SAN of CEPH gebaseerde opslag.

jelastic1

Jelastic

Een op Lemon Live elastische PAAS-gebaseerde private cloud

VMware

VMware private cloud

Hyper-V

Hyper-V private cloud

Zaken

Klanten die gebruik maken van private cloud

Forganiser

Forganiser

Forganiser is een webgebaseerde tool voor salarisplanning met Dimona-aangifte, tijdregistratie, contractering en kostenberekening. Zijn infrastructuur telt momenteel meer dan 20.000 werknemers en bestaat uit een private cloudoplossing die grote pieken kan opvangen (zoals Tomorrowland, enz.).
Read More

Easix

Easix

EASiX is een softwarebedrijf dat zich sterk richt op software voor thuisverpleegkundigen. De door React Native gebouwde app wordt door meer dan 2000 verpleegkundigen per dag gebruikt. Naast de private cloud-configuratie hebben we zeer kritische prestatiebewaking opgezet.
Read More

Diageo

Diageo

DBA, of Diageo Bar Academy, is de aangepaste trainingssoftware die we hebben gebouwd voor de wereldleider in alcoholische dranken, zodat barmannen zich kunnen inschrijven voor trainingsevenementen. Het platform wordt wereldwijd gebruikt met meer dan 130.000 gebruikers en wordt gehost op een automatisch schaalbare hostingarchitectuur.
Read More

Intresse in het ontdekken van private cloud oplossingen?