Hoe vraag ik een SSL certificaat aan voor mijn domein?

Ga snel naar:

  1. Inloggen op DirectAdmin
  2. SSL aanvragen

1. Inloggen op DirectAdmin

Stap 1

Voeg de poortnummer :2222 achter je domeinnaam om doorgestuurd te worden naar het DirectAdmin paneel van je server.

Voorbeeld: www.uwdomein.com:2222

Stap 2

Login met je gebruikersnaam en je wachtwoord die je van ons hebt ontvangen bij de configuratie van je hostingpakket. Indien je het wachtwoord kwijt bent of je hebt toen niets ontvangen contacteer support@lemonlive.be of maak een ticket aan om je wachtwoord te resetten.

Stap 3

Als je de bovenstaande stappen correct hebt uitgevoerd zou je het DirectAdmin paneel te zien krijgen.

2. SSL aanvragen

Stap 1

Na het inloggen navigeer naar Account Manager en vervolgens klik op SSL certificates. Als reseller moet je niet vergeten om je Access Level aan te passen naar User.

Stap 2

Je krijgt nu de mogelijkheid om SSL-certificaten aan te vragen per domein. Selecteer in de bovenbalk de domeinnaam waarvoor je SSL-certificaat voor wilt aanvragen. Vervolgens klik op Get automatic certificate from ACME Provider. Selecteer uwdomein.be (zonder www) en www.uwdomein.be bij Certificate entries en klik vervolgens op save.

Indien je e-mailadressen via ons lopen selecteer je best ook mail.uwdomein.be en smtp.uwdomeinnaam.be.

Stap 3

Indien je alles correct hebt gedaan krijg je een melding dat de certificaten zijn aangevraagd. Let op! Het kan enkele minuten duren tot het slotje op je website actief wordt.

Mocht je er nog niet uit komen of heb je andere vragen of problemen, stel ze gerust via het ticket, telefonisch of per mail

Terug naar boven

Lemon Live

Abonneer op onze nieuwsbrief