Over ons

Wie kent uw infrastructuur beter dan wie ook?

Onze visie

Rockin' in een digitale wereld

Wij zijn van mening dat de ontwikkelaar in een online wereld als een echte rockstar kan worden beschouwd. Een ontwikkelaar maakt applicaties en/of websites die door de massa zullen worden gebracht en geliefd. Als echte rockstar hebben ze de infrastructuur nodig die gegarandeerd te allen tijde toegankelijk is voor bezoekers, ongeacht hoeveel bezoekers hun werk komen aanbidden. Daarom hebben we Lemon Live gemaakt: om ervoor te zorgen dat, wanneer je live gaat, we ervoor zorgen dat de lichten aan blijven!

De essentie 

Over onze stage engineer

Een IT-bedrijf start je niet met alleen IT-mensen, toch? Daarom hebben wij vul ons podium met ambitieuze rocksterren die allerlei talenten hebben. EEN rockband heeft meer nodig dan alleen een zanger, het heeft ook een gitarist, drummers, en wat niet. Ons team bestaat uit super V software-ingenieurs, unieke UX / UI-ontwerpers, vastberaden ontwikkelaars en geweldig marketeers die je wereld zeker zullen rocken!

Ons verhaal

Hoe wij zijn geworden

Lemon Live is de rebranding van het succesvolle hostingbedrijf van Lemon Companies, Interhost Solutions. Het bedrijf liep geweldig, maar klanten begonnen om hulp te vragen bij web- en softwareontwikkeling en webdesign. Omdat de klant altijd koning is, is Interhost stilaan begonnen met het uitbreiden van het aanbod. 12 jaar later was het tijd om de branding en positionering van het bedrijf te heroverwegen door de focus van webhosting te verleggen naar een breder scala aan IT-gerelateerde diensten, zoals managed services en cloudconsultancy. We wilden ook meer verbinden met ons publiek. Daarom speelde Interhost hun laatste set ooit en gaf ze het woord aan Lemon Live.

Lemon Live is een digitaal podium dat wordt aangedreven door passie voor technologie, expertise en non-stop ondersteuning. We willen je wereld graag rocken!

Lemon Companies

Wij zijn één grote familie!

Als dochteronderneming van Lemon Companies is Lemon Live slechts een onderdeel van een grote en gemene technologiemachine. Ons team bestaat uit experts in hun respectievelijke vakgebieden, gaande van systeemingenieurs tot software-ingenieurs en zelfs ontwerpers. We delen een passie voor technologie en streven ernaar om het plezier van technologie te delen en tegelijkertijd zakelijke impact te creëren in de digitale reis van onze klanten.

Contacteer ons