Database beheren in PHPmyAdmin

Hieronder vind je een uitgebreide FAQ met instructies en foto’s over hoe je databases kunt aanmaken en beheren in PHPMyAdminin DirectAdmin.

Ga snel naar:

  1. Wat is PHPmyAdmin?
  2. Hoe log je in op PHPmyAdmin in DirectAdmin?

Wat is PHPMyAdmin?

PHPMyAdminis een webgebaseerde tool voor het beheren van MySQL-databases. Het biedt een gebruikersvriendelijke interface voor het maken, wijzigen en verwijderen van databases, tabellen en velden.

Hoe log je in op PHPMyAdmin in DirectAdmin?

Om in te loggen op PHPmyAdmin in DirectAdmin, volg je deze stappen:

  • Ga naar je DirectAdmin-paneel en log in.

Stap 1

Voeg de poortnummer :2222 achter je domeinnaam om doorgestuurd te worden naar het DirectAdmin paneel van je server.

Voorbeeld: www.uwdomein.com:2222

Stap 2

Login met je gebruikersnaam en je wachtwoord die je van ons hebt ontvangen bij de configuratie van je hostingpakket. Indien je het wachtwoord kwijt bent of je hebt toen niets ontvangen contacteer support@lemonlive.be of maak een ticket aan om je wachtwoord te resetten.

Stap 3

Navigeer vervolgens naar MySQL management onder Account manager en klik vervolgens op login to PHPmyAdmin.

Mocht je er nog niet uit komen of heb je andere vragen of problemen, stel ze gerust via het ticket, telefonisch of per mail

Terug naar boven

Lemon Live

LemonLive wordt C2Cloud

Lemon Live bevindt zich al enige tijd in een groeiversnelling, en de schaarste aan ervaren IT-professionals is een bekend probleem.

Daarom hebben wij besloten een belangrijke stap voorwaarts te zetten en onze hostingactiviteiten over te dragen aan een andere hosting- en IT-provider, namelijk C2Y (Close to You). Lees de volledige communicatie via deze link.

De tickets en telefoonlijn zijn hierbij weer bereikbaar en worden ondersteund door meerdere collega’s van C2Y.

Om een snelle reactie te garanderen, raden wij u aan uitsluitend de onderstaande links en contactinformatie te gebruiken.

👇

Abonneer op onze nieuwsbrief