Hoe stel ik een forwarder in op mijn domein?

Ga snel naar:

  1. Inloggen op DirectAdmin
  2. Forwarder instellen

1. Inloggen op DirectAdmin

Stap 1

Voeg de poortnummer :2222 achter je domeinnaam om doorgestuurd te worden naar het DirectAdmin paneel van je server.

Voorbeeld: www.uwdomein.com:2222

Stap 2

Login met je gebruikersnaam en je wachtwoord die je van ons hebt ontvangen bij de configuratie van je hostingpakket. Indien je het wachtwoord kwijt bent of je hebt toen niets ontvangen contacteer support@lemonlive.be of maak een ticket aan om je wachtwoord te resetten.

Stap 3

Als je de bovenstaande stappen correct hebt uitgevoerd zou je het DirectAdmin paneel te zien krijgen.

2. Forwarder instellen

Stap 1

Na het inloggen navigeer naar Account Manager en vervolgens klik op Site redirection. Als reseller moet je niet vergeten om je Access Level aan te passen naar User.

Stap 2

Je krijgt nu de mogelijkheid om het domein(en) te redirecten naar een ander domein. Klik op Create new redirect. Vervolgens pas je de velden Local URL Path (onveranderd laten indien je heel het domein wilt redirecten) en Destination URL naar je wens.

Klik op Create om een redirect aan te maken.

Mocht je er nog niet uit komen of heb je andere vragen of problemen, stel ze gerust via het ticket, telefonisch of per mail

Terug naar boven

Lemon Live

LemonLive wordt C2Cloud

Lemon Live bevindt zich al enige tijd in een groeiversnelling, en de schaarste aan ervaren IT-professionals is een bekend probleem.

Daarom hebben wij besloten een belangrijke stap voorwaarts te zetten en onze hostingactiviteiten over te dragen aan een andere hosting- en IT-provider, namelijk C2Y (Close to You). Lees de volledige communicatie via deze link.

De tickets en telefoonlijn zijn hierbij weer bereikbaar en worden ondersteund door meerdere collega’s van C2Y.

Om een snelle reactie te garanderen, raden wij u aan uitsluitend de onderstaande links en contactinformatie te gebruiken.

👇

Abonneer op onze nieuwsbrief