Hybride Cloud

Een hybride cloudinfrastructuur betekent het gebruik van een combinatie van public cloud, on-premises computing en private cloud in uw datacenter. Zo’n mixomgeving kan tot krachtige oplossingen leiden. Wij bieden onze expertise aan aan bedrijven die het beste uit cloudtechnologie willen halen.

ll-hybrid-cloud-2560x1000

Waarom hybride cloud?

Ons bedrijf draait om het vinden van de best mogelijke hybride cloudoplossing voor onze klanten. Daarom willen we niet gebonden zijn aan een provider of technologie, wat ons in staat stelt onafhankelijk en voorop te blijven lopen.

Voordelen van hybride cloud

Gevoelige data

Gevoelige data

Sommige bedrijven geven er de voorkeur aan om gevoelige, bedrijfskritieke gegevens in een private cloud te bewaren. Wanneer ze extra capaciteit nodig hebben, grijpt de public cloud in om minder gevoelige data van extra capaciteit te voorzien. Openbare cloudinfrastructuur kan on-premise infrastructuur naadloos schalen zonder datacenters van derden toegang te geven tot het geheel van de gegevens.

Wendbaarheid

Wendbaarheid

Bij het bouwen van een digitaal bedrijf wil je snel van richting kunnen veranderen. Het gebruik van een mix van technologieën vermindert de barrières om te innoveren en helpt om het beste uit elke technologie te halen. Zo kunnen nieuwe ideeën sneller worden geprototypeerd in een cloudomgeving zonder dat er in hardware hoeft te worden geïnvesteerd.

Noodherstel

Noodherstel

Wanneer u geconfronteerd wordt met een ernstige downtime, heeft uw bedrijf continuïteit nodig. Dergelijke uitvaltijden kunnen on-premise of bij een willekeurige openbare cloudoperator optreden. We kunnen een hybride cloudoplossing voor noodherstel opzetten die uw kritieke gegevens en services repliceert in een cloudomgeving of op een andere locatie wanneer dat nodig is.

Voor wie? 

Waarom hybride cloud misschien iets voor u is.

Wij bieden begeleiding aan bedrijven die zich in de planningsfase van een migratie bevinden. We komen graag als uw sparringpartner aan tafel om te adviseren welke cloudoplossingen het beste werken voor uw bedrijf.

Hoe kunnen we samenwerken?

Ons team van experts helpt u graag bij het bouwen van de best mogelijke cloudstrategie.

1.

Audit

We analyseren wat uw doelstellingen zijn. Vervolgens brengen we in kaart welke bedrijfsprocessen en applicaties er in uw organisatie zijn en welke onderdelen daarvan naar de cloud moeten verhuizen.

2.

Roadmap

Op basis van de beste oplossing voor uw situatie maken wij een migratieplan. We brengen de werklast, de kosten en de tijdlijn van het project in kaart.

3.

Datacenter coördinatie

Het managen van een migratieproject kan je ’s nachts wakker houden, terwijl meerdere technische partijen synchroon moeten worden gehouden. Wij ontzorgen klanten tijdens een migratie met experts die uw verhuizing kunnen coördineren.

Geïnteresseerd in hybride cloud?