Cloud Consultancy

Tegenwoordig zien we een verscheidenheid aan cloudoplossingen ontstaan, zoals private, publieke en zelfs hybride cloudplatforms. Het kiezen van de beste oplossing hangt af van hoe u uw bedrijf wilt organiseren en welke beveiligings- en prestatievereisten u heeft.

Waarom cloud consultancy?

We bieden begeleiding aan bedrijven die zich in de planningsfase van een migratie bevinden of binnenkort een nieuwe applicatie willen lanceren. Wij komen graag als uw sparringpartner aan tafel om te adviseren welke cloudoplossingen het beste bij uw business passen.

Cloud voordelen 

Voordelen van cloud consultancy

Onsite-infrastructuur samen met de overhead en dure specialisten die een eindeloze hoeveelheid tijd nodig hebben, kan een gedoe zijn. Evenals op- en afschalen volgens uw specifieke behoeften en u zorgen moeten maken of u te veel betaalt voor ongebruikte servercapaciteit.

Uw podium betreden op onze cloudplatforms kan al deze overlast opvangen en u helpen uw zorgen te verlichten.

Lagere IT-kosten en onderhoud van hardware op locatie

Verbeterde schaalbaarheid van uw online diensten

Betere samenwerking tussen applicaties, mensen en infrastructuur

Betere beveiliging en noodherstel

Voor wie?

Is cloud consultancy de perfecte match voor jou?

We bieden begeleiding aan bedrijven die zich in de planningsfase van een migratie bevinden of binnenkort een nieuwe applicatie willen lanceren. Wij komen graag als uw sparringpartner aan tafel om te adviseren welke cloudoplossingen het beste bij uw business passen. Zo werken wij het liefst.

Hoe kunnen we samenwerken?

Ons team van experts helpt u graag bij het bouwen van de best mogelijke cloudstrategie.

1.

Audit

We analyseren wat uw doelstellingen zijn. Vervolgens analyseren we uw bedrijfsprocessen en applicaties die in uw organisatie bestaan ​​en welke onderdelen daarvan naar de cloud moeten verhuizen. Tot slot brengen we eventuele nieuwe infrastructuurvereisten voor de lancering van nieuwe producten en diensten in kaart.

2.

Roadmap

Op basis van de beste oplossing voor uw situatie bouwen we een go live of migratieplan. We brengen de werklast, de kosten en de tijdlijn van het project in kaart.

3.

Datacenter coördinatie

Het managen van een migratieproject kan je ’s nachts wakker houden, terwijl meerdere technische partijen synchroon moeten worden gehouden. Wij ontzorgen klanten tijdens een migratie met experts die uw verhuizing kunnen coördineren.

Geïnteresseerd in cloud consultancy?