Schaalbare cloud-oplossingen

Uw bedrijf is onze meest kostbare bron

Onze aanpak

Wat betekent het om te jammen met Lemon Live?

Inline-infrastructuur groei

Bij de lancering van uw nieuwe project streven we natuurlijk naar wereldheerschappij. Maar investeringen in infrastructuur moeten meegroeien met het gebruik van uw toepassingen en het verkeer op uw websites. Wij bieden vlotte infrastructuuroplossingen die meegroeien met uw bedrijf.

Betaal alleen voor wat u gebruikt

Net zoals een auto alleen benzine verbruikt als hij rijdt, willen we dat onze klanten betalen voor het verkeer dat ze op hun platformen hebben gezien. Door een budgetlimiet te bepalen, komt dit zonder verrassingen.

Vereenvoudigd automatisch schalen

Uw online bedrijf floreert wanneer alles werkt zoals het hoort te werken, ongeacht of u 1 of 1 miljoen gebruikers tegelijk bedient. Door uw middelen automatisch te schalen, helpen wij u de meest betrouwbare ervaring in uw branche op te bouwen.

Modulair stapelconcept

Dankzij onze modulaire aanpak kan elk onderdeel van uw stack onafhankelijk van een ander worden geschaald, met inachtneming van hun eigen grenzen. Dit maakt een grondige aanpassing van uw gewenste opstelling en tegelijkertijd een maximale kostenefficiëntie mogelijk!

Technology sparringpartner

Wij wonen niet alleen in datacenters, wij komen ook graag naar buiten om onze klanten te helpen. Als dienstverlenend bedrijf willen wij deel uitmaken van al uw infrastructurele uitdagingen en deze als uw technologische sparringpartner aanpakken. Geniet van het werken met bekende gezichten die uw infrastructuur door en door kennen.

Efficiënte helpdesk

Als een klant ons belt, begrijpen we dat hij hulp nodig heeft. In plaats van eindeloos door te verbinden, zetten we onze beste mensen op de eerste rij, zodat we zo snel mogelijk oplossingen kunnen vinden, terwijl we eventuele frustratie tot een minimum beperken.

Overtuigingen

When you go live,
we make sure the lights stay on!

Lemon Live is de enige hosting partner die de digitale infrastructuur automatisch laat meegroeien met de business van de klant.

In het bijzonder ligt onze focus op het ondersteunen van ontwikkelaars van bedrijfskritische applicaties en veeleisende websites die behoefte hebben aan een vaste sparringpartner in een tijdperk waarin klanten alleen online opvallen als hun diensten presteren zoals ze horen te presteren, of er nu 1 of 1 miljoen gebruikers tegelijk langskomen.

Are you ready to go live?

Connect with us