Workstation Bundels

Ieder deel van jouw onderneming   houden met toegespitste workstations

Wij helpen jouw organisatie tot een positie die flexibele en efficiënte werkgelegenheid toestaat.

ll-infrastructure-consultancy-2560x1000 (1)

Waarom workstation bundles?

Lage investering

We werken via een huurcontract-betalingsmodel. Zo vermijd je onmogelijke investeringskosten voor je groeiende organisatie.

Alles wat je nodig hebt

Met ons pakket hebben kantoor- en thuismedewerkers alles dat ze nodig hebben. Geen extra peripherals bestellen, geen bijkomende software opzoeken.

Praktisch en realistisch

Niet te veel, niet te weinig. Ons pakket bevat voorzichtig uitgezocht, hoog gewaardeerd mid-line materiaal. Zo heb je alles dat je nodig hebt, terwijl je onnodige kosten vermijdt.

Workstation bundels

HP ProBook 450 G7 laptop 15 inch

Het ideale werkpaard voor iedere werknemer. Deze mid-line laptop staat hoog aangeschreven om zijn stevig werkgeheugen en zijn volledige SSD-opslag. Hierdoor kunnen meerdere belastende apps zoals Teams videocalls en Office-programma’s moeiteloos tegelijk opereren. In deze laptop zit uiteraard ook een webcam ingebouwd.

2x HP E24 24 inch displays

Met slechts 1 laptopscherm om op te werken, kunnen alle verschillende programmavensters snel overweldigend en slordig worden. Dankzij de 2 extra schermen hou je je digitale workspace ordelijk, en makkelijk om in te multitasken. Door ingebouwde Windows multiscreen support, gaat navigeren tussen de verschillende vensters ook heel vlot.

HP Pavilion 800 Wireless Peripherals

Met deze externe toetsenbord en muis is het makkelijker om aan je workstation te werken dan met het ingebouwde toetsenbord en trackpad van de laptop. Ze zijn ook draadloos, waardoor jouw bureau niet in een wirwar van draden verandert.

Kingston HyperX Cloud II Headset

Geregelde videocalls met collega’s is ondertussen een nieuwe, onvermijdelijke realiteit geworden. Niets is vervelender dan die ene collega in de call waarbij het geluid onduidelijk is of een constante echo heerst. Met deze high quality headset verlopen alle calls vlekkeloos en kraakhelder.

HP USB-C/A Universal Dock

De Universal Dock is het centrumpunt dat al deze randapparatuur met elkaar verbindt. Connectie-poorten zijn in sneltempo aan het verdwijnen uit laptops, en deze kunnen al snel de prijs tot het dubbel opdrijven. Omdat prijsefficiëntie in dit pakket voor ons een must is, verkozen we om dit op te lossen met een universal dock, waardoor je hele workstation met 1 kabel vlot en gemakkelijk kan verbinden . 

HP Business Top Load laptoptas

Door het vele gewissel tussen thuiswerk en kantoorwerk, moet je vaak je laptop tussen beide plaatsen kunnen vervoeren. Met deze professionele laptoptas, gedesigned met specifiek dit doel op oog, kan je je laptop en alle bijhorende accessoires op een veilige en comfortabele manier vervoeren.

Office 365 Business Standard

Na alle hardware heeft jouw workstation ook software nodig. Met een Office 365 Business Standard pakket heb je toegang tot alle Office-toepassingen zoals Word, Excel en Powerpoint, de vaste tools van kantoorwerker. Daarboven komen ook enkele Cloud-services zoals Teams, een OneDrive opslag tot 1TB, en SharePoint access voor toegang tot een gemeenschappelijke digitale ruimte van het bedrijf.

MSP Antivirus & Monitoring service

Computers kunnen soms zichzelf behoorlijk in de problemen werken. Een driver glitch, een memory leak waardoor alles vastzit, een ongeplande update waardoor plots niets meer verder wilt. Daarmee kan je echt met je handen in het haar zitten. Gelukkig voorzien wij op iedere laptop in onze bundels een standaard antivirus en monitoring programma. Hierdoor worden de grootste boosdoeners tegengehouden, en kunnen wij jou altijd actief ondersteunen bij Windows-problemen waar je niet aan uit kan.

Voordelen van workstation bundels

All ready to go

Onze pakketten zijn pre-installed en pre-set voor jouw comfort. Geen gesukkel met installatieprocedures, wij zorgen er persoonlijk voor dat alles naar jouw specificatie klaarstaat, zodat je meteen aan het werk kan aan jouw nieuwe workstation. Indien je verkiest, komen we zelfs alles klaarzetten op je werkplek.

On-going operating system support

Dankzij onze ervaring als IT-bedrijf, zitten we bomvol expertise die we graag met jou delen. Een lastig probleem met Windows waar je niet uit geraakt? Contacteer onze support en we helpen jou snel verder!

Flexibel pakketopstel

We hebben onze bundel zo samengesteld dat het perfect is om vanuit een startpositie meteen er in te vliegen. Maar we begrijpen dat niet iedereen in diezelfde positie zit. Daarom kan je de inhoud van jouw pakket aanpassen naartoe wat het beste voor jou past.

Vloeiende contractopvolging

Ons huurcontract loopt voor een periode van 3 jaar, dit omdat dit de algemene fiscale afschrijfperiode is voor elektronica. We contacteren jou dan hoe je liefst verder wilt.

- Toch nog tevreden van je materiaal? Geen probleem, we laten het contract dan verder lopen zolang als jij wilt.

- Liever een upgrade? Ga naadloos een nieuw contract aan, en wij zorgen voor nieuw materiaal waar we al jouw data gratis naar verhuizen.

Get to know us in person

Het standaardpakket is zoals wij het aanbieden. Hierin zit alles dat een werknemer nodig heeft om van 0 met een functionele, prijsefficiënte workstation te beginnen.

Hierin zit:

  • HP ProBook 450 G7 – Core i5 10210U / 1.6 GHz – Win 10 Pro 64-bit – 8 GB RAM – 256 GB SSD NVMe – 15.6″ IPS 1920 x 1080 (Full HD) – UHD Graphics 620 – Bluetooth, Wi-Fi – pike silver
  • Twee (2) keer: HP E24i G4 WUXGA Monitor
  • HP Business Top Load – Notebook carrying case -15.6″
  • HP USB-C/A Universal Dock G2
  • Kingston HyperX Cloud II Gun Metal
  • HP Pavilion 800 – Keyboard and mouse set – wireless
  • MSP Bronze Antivirus pakket
  • MS Office 365 Business Standard, Office licentie en email

Zitten er toch items in het standaard pakket waarvan je zeker bent dat je ze niet nodig zal hebben?

Geen probleem! Kies voor de ‘Aangepast’ optie bij de offerteaanvraag, en omschrijf in het opmerkingenveld welke aanpassingen je graag zou hebben op het standaardpakket. We nemen snel contact met jou op om te bespreken wat voor pakket perfect bij jouw situatie past!

We geven aan onze klanten zelf de keuze of ze een verzekering willen nemen op het gehuurde pakket of niet. We raden dit uiteraard wel aan, maar in de spirit van prijsefficiëntie, wat de rode draad van onze workstation-bundels is, willen we je met geen enkele kost opstapelen waarvan je zelf niet overtuigd bent dat dit nodig is.

Opgelet!

Wanneer je verkiest om het pakket zonder verzekering te nemen, ben je zelf in 100% van de gevallen contractueel verantwoordelijk voor het welzijn van het materiaal. Indien er iets kapot gaat, zal je een forfaitair bedrag worden aangerekend berekend op de resterende waarde van het materiaal.

Connect with us