Managed Services

We zijn klaar voor (managed server) business

Waarom managed services?

Applicaties en websites hebben allemaal infrastructuur op het internet nodig om verbinding te maken met eindgebruikers en andere online diensten. Het ontwerp, de implementatie en het onderhoud van deze infrastructuur vereist specifieke kennis. Met managed hosting hoeft u zich hier geen zorgen over te maken: wij zorgen voor de opzet en het onderhoud van uw IT-infrastructuur.

 

Managed diensten

Welke diensten bieden wij aan?

Infrastructure Consultancy

Managed IT

Managed WordPress

Virtualisatie

Managed services

Voor wie?

Oplossingen voor beheerde services zijn perfect voor bedrijven die geloven in het uitbesteden van operationele IT-services aan externe, vertrouwde partners, omdat ze 24/7 ondersteuning en onmiddellijke opvolging van al hun problemen verwachten. We bieden deze services aan rockstar-klanten die de volledige VIP-behandeling willen waarbij alles backstage wordt beheerd, zodat ze zich kunnen concentreren op helder schijnen terwijl ze doen waar ze goed in zijn.

 

Managed services

Onze managed services benadering

Jij bent de ster en je werd een ster door te doen waar je goed in bent! Het is niet meer dan normaal dat je je daarop moet concentreren en je geen zorgen hoeft te maken over alles wat er backstage gebeurt om je op het podium te houden.

Dit is waar wij van pas komen. Wij nemen uw diensten over en onderhouden een stabiel platform voor u. Als en wanneer er iets gebeurt, reageert onze bemanning snel om voor u te zorgen.

Dit is wat je kan verwachten van ons

Contacteer ons

Andere services die je wereld zullen doen opschudden