Virtualisatie

Virtualisatie simuleert hardwarefunctionaliteit, waarbij software wordt gebruikt om een virtueel systeem te creëren. Door de hoeveelheid hardware in uw organisatie te verminderen, kunt u de IT-kosten verlagen en tegelijkertijd uw IT-productiviteit verhogen.

Benefits of public cloud

Kostenefficiëntie

Kostenefficiëntie

In plaats van te investeren in hardware, zoals servers, gegevensopslag en connectiviteit; is virtualisatie in veel gevallen de goedkoopste keuze.

Hardware-efficiëntie

Hardware-efficiëntie

Door de invoering van load balancing en open-source oplossingen voor hoge beschikbaarheid wordt de huidige serverinfrastructuur efficiënter.

Kostenbeheersing

Kostenbeheersing

Het budget dat nodig is voor virtuele machines is gemakkelijker te voorspellen in vergelijking met het kopen en onderhouden van hardware.

Prestaties

Prestaties

Virtuele machines kunnen hun volledige capaciteit benutten door hun vermogen te verdelen over meerdere gebruikers of omgevingen.

Schaalbaarheid

Schaalbaarheid

Het schalen van IT-omgevingen gaat veel sneller, omdat virtuele machines onafhankelijk zijn van de apparaten waarop ze draaien, terwijl veel workflows geautomatiseerd worden.

Minimale downtime

Minimale downtime

Virtuele machines zijn beter beschermd tegen downtime door minder hardware standaard en beter gestroomlijnde processen zoals het herstellen van gegevens, het implementeren van applicaties of het distribueren van workflows.

Referenties

Klanten die virtualisatie gebruiken

Corporify

Corporify

Corporify is een op blockchain geïnspireerd platform dat het juridisch beheer van bedrijven praktischer, nauwkeuriger en betrouwbaarder maakt. De applicatie is een schaalbaar Angular based blockchain platform met voor iedere klant een aparte omgeving, voorzien van een CI/CD pipeline en Docker containers.
Lees meer

Drukke Mama's

Drukke Mama's

Drukke Mama's is een op WordPress & Woocommerce gebaseerde webshop ondersteund door een Facebook-groep met meer dan 50.000 leden. De infrastructuuroplossing bestaat uit het automatisch schalen van hosting om promotiepieken op te vangen (mogelijkheid om meer dan 40.000 verzoeken in 1 minuut te verwerken).
Lees meer

Noah Store Manager

Noah Store Manager

Noah Store Manager is een ERP/CRM-softwaresysteem dat het winkelbeheer voor baby- en kinderspeciaalzaken digitaliseert en optimaliseert.
Lees meer

Geïnteresseerd in onze virtualisatiediensten?