Infrastructuur Consultancy

Voortdurende digitale transformatie heeft een enorme impact op de manier waarop bedrijven hun infrastructuur moeten inrichten. De overstap naar de cloud veranderde de manier waarop we in hardware investeren; SaaS-modellen veranderden de manier waarop we software commercialiseren en technologieën zoals AI en IoT zorgden ervoor dat de hoeveelheid gegevens die moest worden opgeslagen exponentieel explodeerde.

ll-infrastructure-consultancy-2560x1000

Wij bieden begeleiding aan bedrijven die zich in de planningsfase van een migratie bevinden. We komen graag aan tafel als uw sparringpartner om te adviseren hoe u door technologische veranderingen heen kunt navigeren en groei op lange termijn kunt verzekeren.

Hoe kunnen wij samenwerken?

Ons team van experts helpt u graag bij het bouwen van de best mogelijke cloudstrategie.

1.

Infrastructuur Roadmap

Een roadmap voor infrastructuur legt uit welke diensten uw organisatie vandaag draait en morgen nodig heeft. Zodra uw doelstellingen duidelijk zijn, heeft u een beeld nodig van welke technologieën en oplossingen uw diensten het beste ondersteunen. Vervolgens kun je verschillende scenario’s uitspelen en de benodigde acties identificeren.

2.

Migratie naar (Hybride) Cloud

Steeds meer bedrijven veranderen hun aanpak van cloud naar hybride cloud, met behulp van een mix van on-premises servers, publieke en private cloudservices. Dit kan kosten- en voordelen bieden, maar elk bedrijf heeft eigen verhaal. Laten we in jouwe duiken en de juiste instellingen kijken.

3.

Datacenter Migratie

Terwijl uw bedrijf groeit, kunt u uw huidige datacenter ontgroeien, maar het beheren van een migratieproject kan u ’s nachts wakker houden, terwijl verschillende technische partijen synchroon moeten worden gehouden. Wij ontzorgen klanten tijdens een migratie en bieden experts aan die uw verhuizing kunnen coördineren.

 

Referenties 

Onze projecten

Forganiser

Forganiser

Forganiser is een webgebaseerde tool voor salarisplanning met Dimona-aangifte, tijdregistratie, contractering en kostenberekening. Zijn infrastructuur telt momenteel meer dan 20.000 werknemers en bestaat uit een private cloudoplossing die grote pieken kan opvangen (zoals Tomorrowland, enz.).
Lees meer

Easix

Easix

EASiX is een softwarebedrijf dat zich sterk richt op software voor thuisverpleegkundigen. De door React Native gebouwde app wordt door meer dan 2000 verpleegkundigen per dag gebruikt. Naast de private cloud-configuratie hebben we zeer kritische prestatiebewaking opgezet.
Lees meer

Drukke Mama's

Drukke Mama's

Drukke Mama's is een op WordPress & Woocommerce gebaseerde webshop ondersteund door een Facebook-groep met meer dan 50.000 leden. De infrastructuuroplossing bestaat uit het automatisch schalen van hosting om promotiepieken op te vangen (mogelijkheid om meer dan 40.000 verzoeken in 1 minuut te verwerken).
Lees meer

Geïnteresseerd in infrastructuuradvies?