Internet Of Things (IoT)

Door allerlei apparaten met internet te verbinden, versnelt de innovatie in sectoren als nutsbedrijven, productie, logistiek, gezondheidszorg, enz. IoT is gericht op het monitoren van gegevens die door sensoren worden gegenereerd om processen te automatiseren en nieuwe diensten aan te bieden.

ll-iot-2560x1000

IoT lagen

Een typische IoT-oplossing bestaat uit meerdere lagen: apparaatlagen, communicatielagen, informatielagen en applicatielagen. Wij bieden diensten aan in alle IoT-lagen in de vorm van engineering, applicatieontwikkeling en infrastructuuroplossingen.

IoT Engineering

Sensoren kunnen allerlei soorten gegevens meten, zoals temperatuur, locatie, trillingen of aanwezigheid. Bij het bouwen van een connected oplossing zijn het gewenste bereik en gebruik van de applicatie belangrijke vragen voor het bepalen van de juiste connectiviteit.

LoRa, Sigfox, NBioT

LoRa, Sigfox, NBioT

Radiotechnologieën die een groot bereik kunnen dekken met een zeer laag stroomverbruik. Apparaten met dit type communicatie kunnen doorgaans meerdere jaren werken op één batterijlading.

BLE (Bluetooth Low Energy)

BLE (Bluetooth Low Energy)

Radiotechnologie die een kort bereik dekt.

UWB (Ultra-Wide Band)

UWB (Ultra-Wide Band)

Radiotechnologie die zeer korte afstanden overbrugt, maar een zeer nauwkeurige positionering heeft.

NFC (Near Field Communication)

NFC (Near Field Communication)

Radiotechnologie die zeer korte afstanden aflegt waarbij zender en ontvanger elkaar moeten raken.

Op basis van uw specificaties geven we advies over welke sensoren het beste werken voor het overbrengen van gegevens van uw apparaten naar de cloud. We streven naar draadloze sensoren die nauwkeurig inzicht kunnen geven in allerlei bedrijfs- of procesgerelateerde parameters.

 

Infrastructuuroplossingen voor IoT

Sensoren sturen data naar de cloud, waar alle data veilig wordt opgeslagen en verwerkt. De stabiliteit en veiligheid van een IoT-oplossing is afhankelijk van de infrastructuur. Wij begeleiden u bij het kiezen van het juiste platform, of het nu gaat om een ​​private of een publieke cloudoplossing zoals Microsoft Azure IoT Edge. Vervolgens bouwen we uw infrastructuur en zorgen ervoor dat deze operationeel blijft wanneer u live bent.

 

Icoon voor Geverifieerd door de community

 
 
 
 
 

Applicatieontwikkeling voor IoT

Bovenop dit platform visualiseren webapplicaties uw processen en bedrijfsstromen. Onze ontwikkelingsafdeling kan u helpen bij het maken van de interface die u nodig heeft om uw klanten te bedienen.

Hoe kunnen wij samenwerken?

Ons team van experts helpt u graag bij het bouwen van de best mogelijke cloudstrategie.

1.

Project intake

2.

Gratis auditrapport

3.

Presentatie, budget en tijdschema

4.

Samenwerking

Geïnteresseerd in het verkennen van onze IoT-oplossingen?