Google Cloud

Google Cloud Hosting is de beste keuze als u de voorkeur geeft aan open source en gecontaineriseerde applicaties met Kubernetes-orkestratie. Het is aantrekkelijk voor bedrijven die al gebruik maken van andere Google-clouddiensten zoals Gmail of Google Drive. Bovendien biedt Google Cloud Hosting de beste prijs, inclusief een gratis proefperiode van 12 maanden op zijn platform.

 
ll-google-2560x1000

Waarom Google Cloud?

We bieden niet alleen deskundige knowhow op het gebied van hostinginfrastructuur; we zijn ook uw sparringpartner voor architectuur: we ondersteunen u tijdens de ontwikkelingsfase van uw applicatie voordat u uw Google-cloudconfiguratie implementeert of optimaliseert.

Google Cloud oplossingen

Compute Engine

Cloud SQL

Cloud CDN

Cloud Run

Cloud Storage

Kubernetes Engine

Dataflow

Cloud Functions

Cloud SDK

BigQuery

Operations

Hoe kunnen wij samenwerken?

We hebben een lange geschiedenis in het ondersteunen van Google-oplossingen voor onze klanten en we willen u graag helpen uw cloudprestaties te verbeteren met Google Cloud.

Zo werken wij:

1.

Audit

Eerst analyseren we wat uw doelstellingen zijn. Vervolgens brengen we de bedrijfsprocessen en applicaties die in uw organisatie bestaan ​​in kaart en bekijken welke onderdelen naar de cloud moeten verhuizen.

 

2.

Roadmap

Nu kunnen we een migratieplan opstellen op basis van de beste oplossing voor uw situatie. We brengen de werkdruk, de kosten en de tijdlijn van uw project in kaart.

 

3.

Implementatie

 

Geïnteresseerd om aan de slag te gaan met een Google Cloud-oplossing?