Lemon Live wordt C2Cloud

Deel dit bericht

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. Collega’s blijven actief in de nieuwe constellatie
  3. Kwaliteitsvolle en degelijke oplossingen bieden.  

Voor Lemon live is het verzekeren van kwaliteit en continuïteit de hoogste prioriteit.

Lemon live zit enige tijd in een groeiversnelling en de schaarste aan ervaren IT-professionals is een gekend probleem. 
Vandaar hebben we besloten een belangrijke stap voorwaarts te zetten en onze hostingactiviteiten over te dragen aan een andere hosting & IT-provider 

Om continuïteit en verdere groei maximaal te verzekeren zijn gesprekken opgestart om samen te werken met C2Y (Close to You) www.c2y.be
C2Y – C2Cloud wordt geleid door Michel Hayen en C2Y is een gelijkaardig hosting-bedrijf als Lemon live maar met een aantal belangrijke extra troeven. 
Onze gesprekken zijn succesvol afgerond en vandaag kan ik jullie trots meedelen dat Lemon Live nu deel uitmaakt van C2Y – C2Cloud.

Voor alle duidelijkheid: Artem en zijn collega’s blijven actief in de nieuwe constellatie. 

Bijkomend wordt ons team versterkt met een aantal ervaren professionals.

Deze integratie zal ervoor zorgen dat wij achter de schermen een aantal taken uit handen kunnen geven, waardoor wij maximaal tijd aan onze kerntaken kunnen spenderen: 
Het serverpark zal gradueel geüpgrade worden en zullen jullie daar alle voordelen van hebben tegen dezelfde gekende prijs.

Kwaliteitsvolle en degelijke oplossingen bieden.  

Praktisch kunt u ons nog steeds mailen of bellen, maar gradueel zullen ook collega’s u gaan ondersteunen.
De integratie met C2Y – C2Cloud gaat nu van start maar zal, buiten de naamswijziging en facturatiegegevens, geen merkbare veranderingen met zich meebrengen. 

Lemon Companies blijft u uiteraard verder helpen met het ondersteunen van uw digitale transformatie, innovatie, digital product building en software development

Uw tevredenheid blijft onze focus. Dat garanderen we u! 

Deel dit bericht

Stel ons een vraag

LemonLive wordt C2Cloud

Lemon Live bevindt zich al enige tijd in een groeiversnelling, en de schaarste aan ervaren IT-professionals is een bekend probleem.

Daarom hebben wij besloten een belangrijke stap voorwaarts te zetten en onze hostingactiviteiten over te dragen aan een andere hosting- en IT-provider, namelijk C2Y (Close to You). Lees de volledige communicatie via deze link.

De tickets en telefoonlijn zijn hierbij weer bereikbaar en worden ondersteund door meerdere collega’s van C2Y.

Om een snelle reactie te garanderen, raden wij u aan uitsluitend de onderstaande links en contactinformatie te gebruiken.

👇

Abonneer op onze nieuwsbrief