Azure Cloud

Azure is een cloudservice ontwikkeld door Microsoft. Het is gebouwd voor bedrijven die al afhankelijk zijn van een Microsoft-serverstack of die verbinding willen maken met Microsoft-cloudservices zoals Office 365.

ll-azure-2560x1000

Waarom Azure?

Tegenwoordig zijn veel ondernemingen afhankelijk van Azure voor het aansturen van hun bedrijf. Wij bieden expertise aan bedrijven die hun data en diensten willen migreren naar de Azure cloud.

Azure Cloud oplossingen

DevOps

Internet of Things

Backup and archive

Disaster recovery

Blockchain

AI platforms

E-commerce

Business intelligence

Cloud-scale analytics

SAP on Azure

Blockchain

SAP on Azure

Cloud-scale analytics

Hoe kunnen we uw Azure-migratie ondersteunen?

Je weg vinden door al deze functies kan ingewikkeld zijn. Daarom bieden we begeleiding en ondersteuning bij het configureren van uw account om het beste uit Azure te halen.

Zo werken wij:

 
 

1.

Audit

Eerst analyseren we wat uw doelstellingen zijn. Vervolgens brengen we de bedrijfsprocessen en applicaties die in uw organisatie bestaan ​​in kaart en bekijken welke onderdelen naar de cloud moeten verhuizen.

 

2.

Roadmap

Nu kunnen we een migratieplan opstellen op basis van de beste oplossing voor uw situatie. We brengen de werkdruk, de kosten en de tijdlijn van uw project in kaart.

3.

Implementatie

Tot slot migreren we uw data en services en configureren we uw Azure-cloudinfrastructuur op basis van de vereisten op uw roadmap.

Geïnteresseerd om aan de slag te gaan met een Azure-cloudoplossing?