Toegepaste Cloud oplossingen

Uw business is onze meest kostbare bron

Onze aanpak

Wat betekent het om te jammen met Lemon Live?

Consistente infrastructurele groei

Wanneer we samen een nieuw project starten, richten we uiteraard op complete marktdominatie. Maar investeringen zouden enkel samen met bedrijfsgroei moeten stijgen. Wij bieden vlotte infrastructuur-oplossingen die samen met je organisatie groeien.

Betaal enkel voor wat je nodig hebt

Net zoals een auto enkel verbruikt wanneer hij rijdt, willen wij ook dat onze klanten enkel betalen voor het verkeer dat ze op hun platformen zien. Door een budgetlimiet vast te stellen, vermijden we onaangename verrassingen.

Eenvoudige automatische scaling

Jouw online business bloeit wanneer alles werkt zoals het moet werken, ongeacht of je nu 1 of 1 miljoen gebruikers hebt. Door automatisch jouw infrastructuur aan te passen, helpen we jou een voorloper te zijn in betrouwbaarheid in jouw sector.

Modular stack concept

Onze modulaire aanpak laat ieder deel van jouw organisatie onafhankelijk van elkaar groeien. Hierdoor kan je tegelijkertijd genieten van maximale flexibiliteit én kostenefficiëntie.

Technologische partners-in-crime

We leven niet uitsluitend in onze datacenters, we komen graag naar buiten en spelen een actieve rol in het helpen van onze klanten. We willen graag deel meehelpen aan al jouw infrastructurele uitdagingen, en ze samen verslaan als jouw technologische partner-in-crime. Je komt geregeld gekende gezichten tegen die jouw infrastructuur van binnen en van buiten kennen.

Helpdesk efficiëntie

Wanneer een klant ons belt, begrijpen we dat ze hulp nodig hebben. In plaats van eindeloos calls door te verwijzen, zetten we onze best persoon op eerste lijn, zodat zo snel mogelijk oplossingen gevonden worden met zo min mogelijk frustratie.

Onze visie

Wanner jij Live gaat,
zorgen wij ervoor dat de lichten blijven branden!

Lemon Live is de enige hosting partner die digitale infrastructuur automatisch laat groeien samen met de business van de klant..

Onze focus ligt specifiek op het ondersteunen van ontwikkelaars van cruciale applicaties en veeleisende websites, die nood hebben aan een vaste, betrouwbare partner in een tijd waar klanten enkel online boven water blijven wanneer hun diensten werken zoals ze horen, hetzij met 1 of 1 miljoen gebruikers.

Klaar om Live te gaan?

Contacteer ons