Virtualisatie simuleert hardware functionaliteit, waarbij software wordt gebruikt om een virtueel systeem te creëren. Door de hoeveelheid hardware in jouw organisatie te verminderen, kun je de IT-kosten verlagen en tegelijkertijd jouw IT-productiviteit verhogen.

Voordelen van public cloud

Kostenefficiëntie

Kostenefficiëntie

In plaats van te investeren in hardware, zoals servers, dataopslag en connectiviteit, is virtualisatie in veel gevallen de goedkoopste keuze.

Hardware efficiëntie

Hardware efficiëntie

Door de introductie van load balancing en open-source high availability oplossingen wordt de huidige serverinfrastructuur efficiënter.

Kostenbeheer

Kostenbeheer

Het budget dat nodig is voor virtuele machines is makkelijker te voorspellen in vergelijking met de aanschaf en het onderhoud van hardware.

Prestaties

Prestaties

Virtuele machines kunnen hun volledige capaciteit benutten door de kracht ervan te verdelen over meerdere gebruikers of omgevingen.

Schaalbaarheid

Schaalbaarheid

De opschaling van IT-omgevingen gaat veel sneller, omdat virtuele machines onafhankelijk zijn van de apparaten waarop ze draaien, terwijl veel workflows geautomatiseerd worden.

Geminimaliseerde downtime

Geminimaliseerde downtime

Virtual machines are better protected against downtimes due to less hardware default and better streamlined processes like recovering data, deploying applications, or distributing workflows.

Referenties

Klanten die virtualisatie gebruiken

Corporify

Corporify

Corporify is een blockchain geïnspireerd platform dat het juridisch management van bedrijven praktischer, nauwkeuriger en betrouwbaarder maakt. De applicatie is een schaalbaar Angular gebaseerd blockchain platform met een aparte omgeving voor elke klant, voorzien van een CI/CD pipeline en Docker containers.
Lees meer

Drukke Mama's

Drukke Mama's

Drukke Mama's is een WordPress & Woocommerce gebaseerde webshop ondersteund door een Facebook groep met meer dan 50.000 leden. De infrastructuur bestaat uit automatisch schaalbare hosting om promotiepieken op te vangen (mogelijkheid om meer dan 40.000 verzoeken in 1 minuut te verwerken).
Lees meer

Noah Store Manager

Noah Store Manager

Noah Store Manager is een ERP/CRM softwaresysteem dat het winkelbeheer voor baby- en kinderspeciaalzaken digitaliseert en optimaliseert.
Lees meer

Interesse in onze virtualisatie diensten?