Managed WordPress

WordPress is 's werelds meest gebruikte CMS. Veel thema's en plugins zijn publiekelijk beschikbaar om in korte tijd functionele en goed uitziende websites te maken. Maar al deze kant-en-klare toevoegingen kunnen ervoor zorgen dat WordPress-websites traag worden. Wij hebben jarenlange ervaring met het opzetten van WordPress-omgevingen en het weer snel maken van websites. Wij kunnen de beste server infrastructuur leveren en je helpen eventuele knelpunten op te sporen.

Onze Managed IT service aanpak

We plaatsen uw IT infrastructuur in een van onze datacenters, on-site of combineren het beste van beide werelden in een hybride oplossing voor u, wij zorgen voor een goede afhandeling van dit process. Op eender welke locatie, ze zorgen dat uw infrastructuur vlot blijft draaien. Wees gerust, de spotlights blijven altijd branden en jouw concert blijft spelen.

 

Prestaties

Snelheid is cruciaal voor digitale diensten. Ook zoekmachines zijn steeds gevoeliger voor de laadtijd en reactiesnelheid van websites. Daarom bieden wij een cloudplatform dat is afgestemd op maximale prestaties van WordPress.

Beveiliging

Omdat WordPress een populair CMS is, worden websites die gebruik maken van dit platform vaak door hackers aangevallen. Door jouw WordPress-omgeving goed te beveiligen, back-ups te automatiseren en te voorzien van de nieuwste beveiligingsupdates, helpen wij jou het meeste uit jouw omgeving te halen.

WooCommerce

Prestatie en veiligheid worden alleen maar belangrijker voor jouw klanten bij het installeren van WooCommerce. Wij zorgen ervoor dat elke transactie in een veilige omgeving kan worden uitgevoerd en dat alle gegevens altijd beveiligd zijn.

Bedrijfscontinuïteit

Een succesvol bedrijf trekt meer klanten aan. Door het implementeren van load balancing en caching engines zorgen we ervoor dat jouw applicatie lopende blijft, of er nu één of een miljoen mensen gebruik van maken.

Staging van de omgeving

Voordat je live gaat of wanneer je wijzigingen aan jouw website aanbrengt, helpt een staging omgeving om jouw website grondig te testen en fouten te voorkomen. Met één muisklik bieden wij jou een staging omgeving.

Voor wie?

Voor wie is WordPress Managed een perfecte keuze?

Bent u een agentschap of een KMO die zich wil concentreren op het gebruiken of bouwen van websites, maar liever wegblijft van de prestatie-impact van het gebruik van verschillende soorten thema's of plugins? Dan is een managed WordPress oplossing wellicht ideaal voor u. Laat ons zorgen maken over de performantie en veiligheid van uw websites.

Standaard

€6,50 per maand

50GB SSD werkruimte

WordPress op je eigen domein

1 testomgeving

Secure SSH ​ toegang

WordPress en plugin updates​

Onbeperkt databasegrootte

Onbeperkt dataverkeer

Beveiliging tegen malware en hacking

Caching voor snelle laadtijden

Gratis business mailbox​

Premium

€14,50 per maand

200GB SSD werkruimte

Gratis domeinnaam

Voorrang bij emergency support

WordPress op je eigen domein

1 testomgeving

Secure SSH ​ toegang

WordPress en plugin updates​

Onbeperkt databasegrootte

Onbeperkt dataverkeer

Beveiliging tegen malware en hacking

Caching voor snelle laadtijden

Gratis business mailbox​

Geïnteresseerd in onze Managed WordPress dienst?