Infrastructure Consultancy

Voortdurende digitale transformatie heeft een enorme impact op de manier waarop bedrijven hun infrastructuur moeten organiseren. De overstap naar de cloud veranderde de manier waarop we in hardware investeren; SaaS-modellen veranderden de manier waarop we software en technologieën als AI & IoT commercialiseren, waardoor de hoeveelheid data die moet worden opgeslagen exponentieel explodeerde.

ll-infrastructure-consultancy-2560x1000

Wij bieden begeleiding aan bedrijven die zich in de planningsfase van een migratie bevinden. Wij komen graag aan tafel als jouw sparringpartner en adviseren over hoe je door technologische veranderingen kunt navigeren en voor groei op lange termijn kunt zorgen.

 

Hoe kunnen we samenwerken?

Ons team van experts staat klaar om jou te helpen de beste infrastructuur strategie te ontwikkelen.

1.

Infrastructuur roadmap

Een infrastructuur routekaart geeft aan welke diensten jouw organisatie vandaag draait en morgen nodig heeft. Zodra jouw doelstellingen duidelijk zijn, moet je weten welke technologieën en oplossingen jouw diensten het best ondersteunen. Vervolgens kun je verschillende scenario's uitspelen en de vereiste acties in kaart brengen.

 

2.

Migratie naar (Hybride) Cloud

Meer bedrijven veranderen hun aanpak van cloud naar hybride cloud, met behulp van een mix van on-premise servers, publieke en private cloud-diensten. Dit kan kosten- en controle voordelen bieden, maar elk bedrijf heeft zijn eigen verhaal. Laten we een duik nemen in het jouwe en zo met de juiste setup komen.

 

3.

Datacenter Migratie

Terwijl jouw bedrijf groeit, kun je jouw huidige datacenter ontgroeien, maar het beheer van een migratieproject kan je 's nachts wakker houden, terwijl verschillende technische partijen synchroon moeten worden gehouden. Wij ontzorgen de klanten tijdens een migratie en bieden experts die uw verhuizing kunnen coördineren.

 

Referenties

Trouwe klanten

Forganiser

Forganiser

Forganiser is een webgebaseerde payroll planning tool met Dimona-aangifte, tijdsregistratie, contracting en kostenberekening. De infrastructuur biedt momenteel plaats aan meer dan 20.000 werknemers, en bestaat uit een private cloud oplossing die grote pieken aankan (zoals Tomorrowland, enz.).
Lees meer

Easix

Easix

EASiX is een softwarebedrijf dat zich sterk richt op software voor thuisverpleegkundigen. De React Native gebouwde app wordt door meer dan 2000 verpleegkundigen per dag gebruikt. Naast de private cloud opzet hebben we ook zeer kritische performance monitoring opgezet.
Lees meer

Drukke Mama's

Drukke Mama's

Drukke Mama's is een WordPress & Woocommerce gebaseerde webshop ondersteund door een Facebook groep met meer dan 50.000 leden. De infrastructuur bestaat uit automatisch schaalbare hosting om promotiepieken op te vangen (mogelijkheid om meer dan 40.000 verzoeken in 1 minuut te verwerken).
Lees meer

Interesse in consultancy op het gebied van infrastructuur?