Managed Services

We get down to (managed server) business

Waarom managed diensten?

Applicaties en websites hebben allemaal infrastructuur op het internet nodig om verbinding te maken met eindgebruikers en andere online diensten. Het ontwerp, de implementatie en het onderhoud van deze infrastructuur vraagt om specifieke kennis. Met managed hosting hoef je je hier geen zorgen over te maken - wij zorgen voor de inrichting en het onderhoud van jouw IT-infrastructuur.

 

Managed diensten

Welke diensten bieden wij aan?

Infrastructure Consultancy

Managed IT

Managed WordPress

Virtualisatie

Managed diensten

Voor wie?

Virtualisatie simuleert hardware functionaliteit, waarbij software wordt gebruikt om een virtueel systeem te creëren. Door de hoeveelheid hardware in jouw organisatie te verminderen, kun je de IT-kosten verlagen en tegelijkertijd jouw IT-productiviteit verhogen.

 

Managed diensten

Onze beheerde service aanpak.

Jij bent de ster en je bent een ster geworden door te doen waar je goed in bent! Het is niet meer dan normaal dat je je daarop concentreert en je geen zorgen hoeft te maken over alles wat er backstage gebeurt om jou op het podium te houden.

Dit is waar wij om de hoek komen kijken. Wij nemen uw diensten over en onderhouden een stabiel platform voor u. Als er iets gebeurt, reageert onze ploeg snel om voor u te zorgen.

Dit is wat u van ons kunt verwachten:

Contacteer ons

Andere diensten die uw wereld op zijn kop zullen zetten