Google Cloud

Google Cloud Hosting is de beste keuze als je de voorkeur geeft aan open source en container toepassingen met Kubernetes orkestratie. Het is aantrekkelijk voor bedrijven die al gebruik maken van andere Google cloud services zoals Gmail of Google drive. Bovendien biedt Google Cloud Hosting de beste prijs, inclusief een gratis proefperiode van 12 maanden op het platform.

 
ll-google-2560x1000

Waarom Google Cloud?

Wij bieden niet alleen deskundige knowhow over hostinginfrastructuur; wij zijn ook uw sparringpartner op het gebied van architectuur - wij ondersteunen u tijdens de ontwikkelingsfase van uw applicatie voordat u uw Google-cloud setup implementeert of optimaliseert.

 
 

Google Cloud solutions

Compute Engine

Cloud SQL

Cloud CDN

Cloud Run

Cloud Storage

Kubernetes Engine

Dataflow

Cloud Functions

Cloud SDK

BigQuery

Operations

Hoe kunnen we samenwerken?

We hebben een lange geschiedenis in het ondersteunen van Google-oplossingen voor onze klanten, en we staan te popelen om u te helpen uw cloudprestaties te verbeteren met Google Cloud. Dit is hoe we werken:

1.

Audit

Eerst analyseren we wat uw doelstellingen zijn. Vervolgens brengen we de bedrijfsprocessen en applicaties in kaart die in uw organisatie bestaan en kijken we welke onderdelen naar de cloud moeten verhuizen.

 

2.

Roadmap

Nu kunnen we een migratieplan opstellen op basis van de beste oplossing voor uw situatie. We brengen de werklast, de kosten en de tijdlijn van uw project in kaart.

 

3.

Implementatie

Ten slotte migreren we uw gegevens en diensten, en configureren we uw Google cloud-infrastructuur op basis van de vereisten op uw roadmap.

Interesse in Google Cloud diensten?