Azure Cloud

Azure is een cloudservice van microsoft. Het is gebouwd voor bedrijven die al vertrouwen op een Microsoft server stack of die verbinding willen maken met Microsoft-clouddiensten zoals Office 365.

ll-azure-2560x1000

Waaraom Azure?

Tegenwoordig zijn veel bedrijven afhankelijk van Azure voor het besturen van hun bedrijf. Wij ondersteunen bedrijven die hun data en diensten willen migreren naar de Azure cloud.

 

 

 

 

Azure Cloud oplossingen

DevOps

Internet of Things

Backup and archive

Noodherstel

Blockchain

AI platforms

E-commerce

Business intelligence

Cloud-scale analytics

SAP on Azure

Blockchain

SAP on Azure

Cloud-scale analytics

Hoe kunnen wij jouw Azure Cloud migratie ondersteunen?

Soms zien we door de bomen het bos niet meer. Maar wees gerust, wij bieden begeleiding en ondersteuning bij het configureren van jouw account zodat je er het beste uit Azure kan halen. Dit is hoe we werken:
 
 

1.

Audit

Eerst analyseren we wat uw doelstellingen zijn. Vervolgens brengen we de bedrijfsprocessen en applicaties in kaart die in uw organisatie bestaan en kijken we welke onderdelen naar de cloud moeten verhuizen.

 

2.

Roadmap

Nu kunnen we een migratieplan opstellen op basis van de beste oplossing voor uw situatie. We brengen de werklast, de kosten en de tijdlijn van uw project in kaart.

 

3.

Implementatie

Tot slot migreren we jouw gegevens en diensten, en configureren we de Azure cloudinfrastructuur op basis van de vereisten van je roadmap.

interesse in een Azure Cloud oplossing? Ga in gesprek met ons!