Private Cloud

Een private cloud is een cloud omgeving die door jouw interne IT-afdeling wordt beheerd. Het is in feite een cloud infrastructuur gewijd aan één klant. Dit stelt een bedrijf in staat om zijn omgeving af te stemmen op zijn bedrijfs noden.

ll-private-cloud-2560x1000

Hoe werken private clouds ?

Met een private cloud infrastructuur controleer je de fysieke servers en de eventuele toegang tot deze servers. Jouw gegevens worden intern opgeslagen, maar off-site, gedreven door cloud computing technologie, maar ontoegankelijk voor gebruikers buiten jouw organisatie als je dat wenst. Private clouds zijn ook een geweldige en kosteneffectieve oplossing voor het hosten van grote web toegankelijke applicaties.

Voordelen van private cloud

Een privé cloud is de ideale oplossing voor diegenen die hun bedrijfsmiddelen on-demand en schaalbaar beschikbaar willen maken, maar niet willen vertrouwen op een publieke cloud vanwege beveiligingsbeleid, budgettaire beperkingen, compliance-eisen of regelgeving.

Wanneer hoge prestaties en aanzienlijke opslag vereist zijn, zonder de noodzaak om supersnel te schalen, is een private cloud vaak een beter koopje en biedt het meer beveiligingsfuncties om gevoelige gegevens te helpen beschermen.

Op maat gemaakte oplossing

Oneindig veiligheidsvoorzieningen

Kostenefficiënt voor grote capaciteiten

Mogelijke nadelen

Publieke cloud is niet ideaal voor iedereen. Soms is een leaner private cloud meer geschikt. Waarom zou u kiezen voor een private cloud in plaats van een publieke ?

 

interne middelen die nodig zijn voor de uitvoering en het onderhoud

Minder schaalbaar door infrastructuur installaties

Moeilijker te budgetteren TCO

Onze private cloud oplossingen

We offer tailored private cloud solutions for companies that want the get the best out of cloud.

ProxmoxVE

ProxmoxVE gebaseerde private cloud met SAN of CEPH gebaseerde opslag.

jelastic1

Jelastic

Een Lemon Live elastische PAAS gebaseerde private cloud

VMware

VMware private cloud

Hyper-V

Hyper-V private cloud

Cases

Klanten die private cloud gebruiken

Forganiser

Forganiser

Forganiser is een webgebaseerde payroll planning tool met Dimona-aangifte, tijdsregistratie, contracting en kostenberekening. De infrastructuur biedt momenteel plaats aan meer dan 20.000 werknemers, en bestaat uit een private cloud oplossing die grote pieken aankan (zoals Tomorrowland, enz.).
Lees meer

Easix

Easix

EASiX is een softwarebedrijf dat zich sterk richt op software voor thuisverpleegkundigen. De React Native gebouwde app wordt door meer dan 2000 verpleegkundigen per dag gebruikt. Naast de private cloud opzet hebben we ook zeer kritische performance monitoring opgezet.
Lees meer

Diageo

Diageo

DBA, of Diageo Bar Academy, is de op maat gemaakte trainingssoftware die we voor de wereldwijde leider in alcoholische dranken hebben gebouwd om barmedewerkers de mogelijkheid te bieden zich in te schrijven voor trainingsevenementen. Het platform wordt wereldwijd gebruikt door meer dan 130.000 gebruikers en wordt gehost op een automatisch schaalbare hosting architectuur.
Lees meer

Geïnteresseerd in een private cloud-oplossing?