Hybrid Cloud

Een Hybride cloud infrastructuur betekent een combinatie van public cloud, on-premise computing en private cloud in jouw datacenter te gebruiken. Een dergelijke hybride omgeving kan leiden tot krachtige oplossingen. Wij bieden onze expertise aan bedrijven die het beste uit de cloud technologie willen halen.

ll-hybrid-cloud-2560x1000

Waarom hybride cloud?

Het gaat bij ons om het vinden van de best mogelijke hybride cloudoplossing voor onze klanten. Daarom willen we niet gekoppeld worden aan een provider of technologie, wat ons in staat stelt om onafhankelijk en vooruitstrevend te blijven.

Voordelen van hybrid cloud

Gevoelige data

Gevoelige data

Sommige bedrijven geven de voorkeur aan gevoelige, bedrijfskritische gegevens in een private cloud te bewaren. Wanneer zij extra capaciteit nodig hebben, zorgt de publieke cloud voor het leveren van extra capaciteit voor minder gevoelige data. De infrastructuur van de publieke cloud kan probleemloos op locatie worden geschaald, zonder dat externe datacenters toegang krijgen tot alle gegevens.

Flexibiliteit

Flexibiliteit

Bij het bouwen van een digitaal bedrijf wil je snel van richting kunnen veranderen. Het gebruik van een mix van technologieën vermindert de barrières om te innoveren en helpt om het beste uit elke technologie te halen. Nieuwe ideeën kunnen bijvoorbeeld sneller worden geprototyped in een cloudomgeving zonder dat je hoeft te investeren in hardware.

Noodherstel

Noodherstel

Wanneer je geconfronteerd wordt met een ernstige downtime, heeft jouw bedrijf behoefte aan continuïteit. Dergelijke downtimes kunnen zich voordoen op locatie of bij elke publieke cloud-operator. Wij kunnen een hybride cloudoplossing voor noodherstel opzetten die jouw kritische data en diensten repliceert in een cloudomgeving of op een andere locatie wanneer dat nodig is.

Voor wie?

Waarom hybride cloud voor u geschikt zou kunnen zijn.

Waarom zou een hybride cloud goed zijn voor jou? Wij bieden begeleiding aan bedrijven die zich in de planningsfase van een migratie bevinden. Wij komen graag aan tafel als uw sparringpartner en adviseren welke cloudoplossingen het beste werken voor jouw bedrijf.

Hoe kunnen we samenwerken?

Ons team van experts staat klaar om jou te helpen de beste infrastructuur strategie te ontwikkelen.

1.

Audit

We analyseren wat jouw doelstellingen zijn. Vervolgens analyseren we jouw bedrijfsprocessen en applicaties die in jouw organisatie bestaan en welke delen daarvan naar de cloud moeten verhuizen.

2.

Roadmap

We bouwen een migratieplan op basis van de beste oplossing voor jouw situatie. We brengen de werklast, de kosten en de tijdslijn van het project in kaart.

3.

Datacenter coördinatie

Het managen van een migratieproject kan je 's nachts wakker houden, terwijl verschillende technische partijen synchroon moeten worden gehouden. Wij ontzorgen jou tijdens een migratie en bieden experts aan die de verhuizing coördineren.

Interesse in hybrid cloud oplossingen?