Cloud Consultancy

Tegenwoordig zien we een verscheidenheid aan cloud-oplossingen ontstaan, zoals privé, publieke en zelfs hybride cloud platforms. De beste oplossing kiezen hangt af van hoe jij jouw bedrijf wil organiseren en welke beveiligings- en prestatie-eisen je zou kunnen hebben.

Waarom Cloud Consultancy?

Bedrijven die in de planningsfase van een migratie zitten of binnenkort een nieuwe applicatie willen lanceren, zijn bij ons aan het juiste adres. Wij komen graag aan tafel als uw sparringpartner om jou te adviseren welke cloudoplossingen het meest geschikt zijn voor jouw bedrijf.

Cloud benefits

Voordelen van cloud consultancy

Onsite infrastructuur samen met de vaste lasten en de dure specialisten die eindeloos veel tijd nodig hebben, is een gedoe. Net als het op- en afschalen naar jouw specifieke behoeften en het feit dat je je zorgen moet maken of je teveel betaalt voor ongebruikte servercapaciteit.

Het betreden van jouw podium op onze cloud platformen kan al deze overlast opvangen en jouw zorgen verlichten.

Lagere IT-kosten & onderhoud van on-premise hardware

Verbetering van de schaalbaarheid van jouw online diensten

Betere samenwerking tussen applicaties, mensen en infrastructuur

Betere veiligheid en noodherstel

Voor wie?

Is cloud consultancy de juiste keuze voor jou?

Wij bieden begeleiding aan bedrijven die in de planningsfase van een migratie zitten of binnenkort een nieuwe applicatie willen lanceren. Wij komen graag aan tafel als jouw sparringpartner en adviseren welke cloud oplossingen het meest geschikt zijn voor jouw bedrijf. Dit is hoe we graag werken:

Hoe kunnen we samenwerken?

Ons team van experts staat klaar om jou te helpen de beste infrastructuur strategie te ontwikkelen.

1.

Audit

We analyseren eerst wat jouw doelstellingen zijn. Vervolgens analyseren we je bedrijfsprocessen en applicaties die in je organisatie bestaan en welke delen daarvan naar de cloud moeten verhuizen. Tot slot brengen we eventuele nieuwe infrastructuurvereisten voor de lancering van nieuwe producten en diensten in kaart.

2.

Roadmap

We bouwen een go live of migratieplan op basis van de beste oplossing voor jouw situatie. We brengen de werklast, de kosten en de tijdslijn van het project in kaart.

3.

Datacenter coördinatie

Het managen van een migratieproject kan je 's nachts wakker houden, terwijl verschillende technische partijen synchroon moeten worden gehouden. Wij ontzorgen jou tijdens een migratie en bieden experts aan die de verhuizing coördineren.

Interesse in cloud consultancy?