Over ons

Wie kent uw infrastructure beter dan wie ook?

Onze visie

Rockin' in a digital world

Wij geloven dat, in een online wereld, iedere developer kan gezien worden als een echte rockstar. Een developer maakt applicaties en/of websites waarvan genoten wordt door het massale publiek. Net zoals een echte rockstar, hebben ze infrastructuur nodig dat ten alle tijden toegankelijk blijft voor bezoekers, ongeacht hoeveel het er zijn.. Daarom hebben we Lemon Live opgericht: wanneer jij Live gaat, zorgen wij dat de lichten aanblijven!

De essentie

Over onze podiumtechniekers

Je kunt geen IT-business beginnen met alleen IT-mensen, toch? Dat is waarom we ons podium vullen met ambitieuze rockstars die allerlei talenten hebben. Een rockband heeft meer nodig dan alleen een leadzanger. Het heeft ook gitaristen nodig, drummers, en wat allemaal ook nog. Ons team bestaat uit uitmuntende software engineers, unieke UX/ UI ontwerpers, vastberaden ontwikkelaars, en geweldige marketeers die uw wereld zeker zullen doen rocken!

Ons verhaal

Hoe we zijn ontstaan

Lemon Live is de rebranding van Lemon Companies' succesvolle hosting bedrijf, Interhost Solutions. Het bedrijf deed het goed, maar klanten begonnen te vragen om assistentie met web- en software ontwikkeling en web design. Omdat de klant altijd koning is, begon Interhost geleidelijk aan hun aanbod uit te breiden. 12 jaar later was het tijd om de branding en positionering van het bedrijf te heroverwegen door de focus van webhosting te verleggen naar een breder scala aan IT-gerelateerde diensten, zoals managed services en cloud consultancy. Ook wilden we meer aansluiting vinden bij ons publiek. Daarom speelde Interhost hun laatste set ooit en gaven we het woord aan Lemon Live.

Lemon Live is een digitaal podium aangedreven met passie voor technologie, expertise, en non-stop support. We zouden graag je wereld laten rocken!

Lemon Companies

We’re one big family

Als een dochteronderneming van Lemon Companies, is Lemon Live slechts een deel van een grote technologie machine. Ons team bestaat uit experts in hun vakgebied, variërend van system engineers tot software engineers en zelfs designers. Wij delen een passie voor technologie en streven ernaar om het plezier van technologie te delen en tegelijkertijd business impact te creëren in de digitale reis van onze klanten.

Klaar om Live te gaan?

Contacteer ons